The Last Word Festival

2015

‘The Last Word Festival’ bood een avondvullend programma met spoken word als rode draad. Maar er viel meer te beleven dan alleen gesproken poëzie. In elke ruimte en zaal van Theater Zuidplein vonden verschillende activiteiten plaats. Op het programma stond onder meer: authentieke straatmuzikanten, acteurs, beeldhouwers, schilders, dansers, workshops, motivational speakers en nog veel meer.

I Am | Kleine zaal 
‘I Am…’ is de nieuwste voorstelling van Ken Theater en wordt door drie bn’ers uitgevoerd. Het publiek krijgt een unieke kijk in hún leven, de beweegredenen achter hun successen en de emotionele waarde van het werk dat zij leveren. De voorstelling is vanuit het hart gesproken. De nadruk ligt hier niet op het presteren, maar op het verhaal dat verteld wordt.

XL Late Night Poetry Jam | Grote Zaal
Late Night Poetry Night is zoals je gewend bent, maar dan XL met internationale artiesten. Deze spoken word avond verrast je met een boeiend programma vol vurige voordrachten en indringende gesprekken. De line-up bestaat uit een combinatie van (internationale) gevestigde artiesten en aanstormend talent. De huisband ‘The Night Shift’ verzorgt wederom de muziek en maakt daarmee de avond compleet!