Use Your Talent

Maart 2015 - januari 2016

Use Your Talent bestaat uit workshops van professionals, masterclasses van BN’ers en begeleiding van een mental coach. Uiteindelijk laten de talenten hun ontwikkelingen zien tijdens presentaties en werken ze mee aan voorstellingen.

Ken Theater begeleidt talentvolle podiumkunstenaars op het gebied van performen, maken en cultureel ondernemen. Tijdens Use Your Talent krijgen ze de tools aangereikt om zichzelf te ontwikkelen tot (semi-) professional. Hierbij ontwikkelen ze hun talent, mentale kracht, ondernemerschap en ontwikkelen ze hun eigen stem. Hun eigen input staat hierbij centraal. De deelnemers werkten met het artistiek team van Ken Theater aan de totstandkoming van een verrassende theaterhappening 'Fase2'.   Het artistiek team bestaat o.a. uit Tjon Rockon (regie coach), Marielle van de Griendt (docent/dramaturg), Paulus Mathijssen (mental coach) en Kenneth Asporaat.

Verslag OPEN Rotterdam Fase 2 (Use Your Talent)

Use Your Talent wordt geproduceerd in Islemunda, Podium van IJsselmonde.

Use Your Talent wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Rotterdam, het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Fonds voor Cultuurparticipatie.