Coming Soon! Late Night Poetry Jam KIDS!

2016/2017

05.04.2016

Na drie succesvolle seizoenen, waarbij alle edities van Late Night Poetry Jam uitverkocht waren, vindt Ken Theater dat het tijd is voor iets nieuws! Daarom presenteren wij vanaf volgend seizoen ´Late Night Poetry Jam Kids´. Op deze bijzondere avond zullen jongeren tussen de 12 en 18 jaar op het podium schitteren, met hun eigen Spoken Word voordracht.

Late Night Poetry Jam is een Spoken Word-avond vol met indrukwekkende acts. Naast de spetterende voordrachten biedt Late Night Poetry Jam Kids ook vele andere vermakende optredens. Tijdens deze feestelijke avond zullen er gegarandeerd dromen uitkomen! Jongeren krijgen de kans om meer podiumervaring op te doen en jij zou zomaar je idool op het podium kunnen aantreffen! Verder kun je de hele avond genieten van onze enige echte jongerenband “The Nightshift KIDS” die het publiek zal voorzien van populaire muziek en nog veel meer.

Met dit boeiende programma, zullen wij er alles aan doen om jou een onvergetelijke avond te bezorgen! Iedereen is welkom! Ben jij ook aanwezig?