House Of Poets

Theater Walhalla - editie 1

25 Jan

Na een groot succes van het eerste seizoen in 2016, start Ken Theater op 25 januari met het tweede seizoen van House Of Poets in Theater Walhalla. House Of Poets is een slam avond waarbij kandidaten van januari tot en met mei iedere laatste woensdag van de maand tegen elkaar strijden voor de geldprijs van €150-,!

Vanaf dit seizoen verandert niet alleen de locatie, maar ook het format van House Of Poets, zo is er een club van acht ambassadeurs die als gast poets verdeeld worden per editie. Iedere editie zijn er twee ambassadeurs die optreden, maar niet meedoen aan de slam. Eén van deze ambassadeurs zal ook de host zijn van de avond. Verder is er tijdens de avond plaats voor negen deelnemers die mee kunnen doen aan de slam, zij worden voorgeselecteerd door Ken Theater. Tevens is er aan het einde van de avond een open podium waar vier personen zich voor in kunnen schrijven op de avond zelf. Deze vier kandidaten krijgen de vrijheid om zelf te bepalen welke kunstdiscipline zij willen uitoefenen. De kandidaten krijgen vijf minuten de tijd voor hun optreden, wanneer deze tijd wordt overschreden gaat er één punt af per tien seconden. Uiteindelijk kiezen de juryleden wie de geldprijs wint, de jury bestaat uit twee experts en uit drie personen uit het publiek.  

 

Ken Theater nodigt jou graag uit voor de eerste editie van deze muzikale slam avond.

Houdt de website van Ken Theater en de Facebook van House Of Poets goed in de gaten voor meer informatie over inschrijven en de kaartverkoop!