Het artistieke team

 

  • Kenneth Asporaat (Artistieke leiding)
  • Marielle van de Griendt (Artistieke advisering)
  • Tjon Rockon (Regie)

 
 


Kenneth Asporaat

Ken Theater is in 2009 opgericht door Kenneth Asporaat vanuit zijn geloof dat theater een discipline is die ruimte biedt aan talentontwikkeling van jongeren. Hard werken, passie en ambitie is wat hem typeert. ‘Ik bevind me in het midden van jongeren en weet altijd wat er speelt’. Hij heeft een grote aantrekkingskracht op jongeren en één van zijn krachten is het smeden van een hechte groep. 

 

 

 

 Marielle van de Griendt

Mariëlle van de Griendt maakt sinds 1995 maatschappelijk betrokken voorstellingen met en voor jongeren en stond aan de wieg van talentontwikkeling in Rotterdam met o.a. jongerentheatergroep Rotjong wat later opging in Siberia. Ze heeft meer dan 20 jaar uitdagende en spraakmakende voorstellingen gemaakt en krijgt geen genoeg van hiphoppende, breakende en spittende jongeren mèt focus op tekst. Binnen Ken Theater geeft zij advies over de artistieke invulling van de voorstellingen.

 Tjon Rockon

Tjon Rockon is theatermaker en heeft via de hip hop scene en martial arts, zijn eigen weg naar het theater gevonden. Binnen Ken Theater heeft hij Fase 2 geregiseerd en wordt hij ook ingezet voor de regie van overige voorstellingen.